Шахтар і Маріуполь зіграли внічию в контрольному матчі

Гірники відкрили рахунок на початку гри і врятувалися від поразки на останній хвилині

Рахунок в матчі було відкрито досить швидко вже на 4-й хвилині. Мудрик відмінним пасом вивів до воріт суперників Коноплянку і той, обігравши в штрафному майданчику Стасюка і змістившись трохи лівіше, точно пробив лівою ногою у дальній кут - Гальчук виручити партнерів не зумів. Далі протягом першого тайму гра йшла приблизно рівна, але моментів було небагато.

Так, у маріупольців запам'ятався неточний удар головою з близької відстані Меліченка на 23-й хвилині, після чого м'яч полетів вище воріт. А також небезпечний простріл Топалова на 30-й хвилині, коли Сікана на мить випередив Пятов.

Ближче до кінця тайму обидві команди явно додали і цілком могли змінити рахунок на табло. Наприклад, на 39-й хвилині Горбунов метрів з семи пробив вище поперечини. За три хвилини вже мав можливість вразити ціль Тайсон, але для чогось віддав м'яч Фернандо, а того випередили захисники. А на 43-й хвилині Сікан вибіг сам на сам ыз Пятовим, проте воротар гірників своєчасно вийшов з воріт і перешкодив форварду нанести прицільний удар.

В другому таймі наставник «Маріуполя» Остап Маркевич зробив ряд замін і вже на 51-й хвилині двоє гравців, що вийшли на поле, спорудили гол. Танковський зліва виконав точну передачу на Бондаренка, який сповна скористався нею і точно пробив у сітку.
На 64-й хвилині Маркос Антоніо і Тайсон розіграли не хитру комбінацію, в результаті чого перший опинився на ударній позиції. Але бити він не став, а зробив передачу на Фернандо, у якого удар не вийшов.

Не забиваєш ти - забивають тобі. Це неписане правило тут же спрацювало. Молодий Мампассі, який вийшов на заміну у гірників, порушив правила у своєму штрафному майданчику і Кащук на 67-й хвилині точно реалізував пенальті.

Майже весь час, що залишився до кінця матчу, гірники провели в атаці, сподіваючись відігратися. Були моменти у Коноплянки, Шостака. Але забити вдалося лише на 90-й хвилині. Коноплянка виконав точну передачу на Фернандо і той головою пробив в кут воріт.

Більш того, вже у компенсований арбітром час «Шахтар» і зовсім міг перемогти, але Фернандо і Коноплянка своїми моментами не скористалися.

В підсумку нічия 2:2.

Товариський матч

Шахтар - Маріуполь - 2:2

Коноплянка (4), Фернандо (90) - Бондаренко (51), Кащук (пен,)

«Шахтар»: Пятов (Шевченко,69), Додо, Вітао, Матвієнко, Сіпріано (Удод, 33, Мампассі, 55), Степаненко, Маркос Антоніо, Коноплянка, Мудрик (Шостак, 55), Тайсон, Фернандо

«Мариуполь»: 1 тайм Гальчук, Стасюк, Биков, Чоботенко, Меліченко, Чех, Мишньов, Очеретько, Топалов, Горбунов, Сікан

2-й тайм: Кудрик, Кірюханцев, Муравський, Сагуткін, Драмбаєв, Петерман, Танковський, Кащук, гравець на перегляді (Доброхотов 64), Кулаков

Стадіон: Regnum Sports Center (Белек, Туреччина)

ШАХТАР - МАРІУПОЛЬ. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Ігор Заржицький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 16:13 2

Каньїсарес не очікував, що Лунін гратиме на такому рівні

Коментарі