Олександр ПЕТРАКОВ: «Маліновський надасть неоціненну послугу Коваленку»

Наставник збірної України U-17 - про трансфер Віктора Коваленка

Головний тренер збірної України U-17 Олександр Петраков вважає, що присутність в команді Руслана Маліновського допоможе Віктору Коваленку швидше адаптуватися в «Аталанті»:

«Це просто неоціненна буде послуга з боку Маліновського. Він все підкаже, допоможе, Віктор відразу увіллється. Це просто щастя, що так вийшло. Наші хлопці приїжджають в іноземні чемпіонати, але багато хто розчиняється. Скільки хлопців не заграло і пропало.

Ми всі переживаємо за Вітю. Вони ж в «Шахтарі» були разом. Вони в Кірші на базі жили разом. Я пам'ятаю, як приїжджав дивитися. Маліновський грав за «Шахтар-3». Вони одноклубники з дитинства, один одного знають. Там була прекрасна атмосфера.

Їхали на чемпіонат світу в 2015 році. Я спеціально прийшов на тренування на Баннікова і подивився, як Вітя себе з бразильцями веде. Вітя нічого не придумував: прийняв м'яч, віддав. Я відразу кажу: «Молодчинка. Нічого не придумує. Футболіст з мізками». Він зачепився в «Шахтарі». Ніхто ж не зачепився. Він практично один залишився в ті часи».

Олег Дідух Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 07:01 9

Наставник збірної згадав про важку розмову у перерві гри з Північною Македонією

Коментарі