Анастасія МЕРКУШИНА: «Для мене це дійсно велика нагорода»

Українська біатлоністка – про завоювання срібної медалі в індивідуальній гонці

26-річна біатлоністка збірної України Анастасія Меркушина прокоментувала завоювання срібної медалі в індивідуальній гонці на чемпіонаті Європи-2021 в польському Душники-Здруй.

«Звичайно, мені хотілося перемогти, але я не засмучуюсь, що програла полячці. Як кажуть, вдома і стіни допомагають. Можу тільки уявити, як здорово перемагати на своїй трасі.

Вранці ще думала: бігти чи ні. Я недавно застудилася і до сих пір є невеликі проблеми зі здоров'ям. Рада, що вийшла на старт, пересилила себе і бігла як могла швидко. На останньому етапі Кубка IBU у мене були великі проблеми з ходом, тому рада, що більш-менш впоралася з роботою на трасі. Дуже вдячна всій команді, сервісу і тренерам, усім, хто в мене вірив. Для мене це дійсно велика нагорода. Навіть друге місце.

Траса була непростою - місцями була розбита через особливості снігу, але умови були приблизно рівними для всіх. Було де старатися!

Коли вчора дізналася свій стартовий номер, відразу згадала індивідуальну гонку в Душниках 4 роки тому. Тоді я виходила на старт під таким же номером і фінішувала четвертою! Звичайно, після таких новин я стала впевненіше і спокійніше. Мені подобається це місце!» - сказала Меркушина.

Денис Шаховець Джерело: Український біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 20:34 2

Іменитий наставник може очолити дортмундську «Боруссію»

Коментарі