Руслан ФЕДОТЕНКО про бійку в НХЛ: «Зламав собі руку після одного удару»

Український хокеїст розповів, як переміг суперника одним ударом

Відомий український гравець ряду клубів НХЛ Руслан Федотенко згадав свої бійки на льоду.

«Найбільш пам'ятна бійка? Напевно, коли я з Колбі Армстронгом бився і зламав собі руку після одного удару. Він-то був забіяка, а я ні. Так вийшло, що тоді прийшов у «Піттсбург», і ми дуже погано грали. Наш тренер всіх ганяв, а ми намагалися трохи прокинутися.
Армстронг грав у «Піттсбургу» в минулому сезоні, а я тільки прийшов. Його любили фанати, і він говорив потім, що побачив мене і відразу штовхнув, а потім хотів спровокувати на бійку. Я в НХЛ особливо не бився, коли я починав, там спеціальні бійці були, але в той момент тренер був незадоволений, і я думаю, що треба зарубитися. Може, команда прокинеться трохи.

Думаю, добре, давай. Скинули рукавички, встали, один удар йому в лоб - і він впав. А я потім на руку дивлюся, а у мене повністю кістка пішла. Йолки-палки!

Ми з ним потім часто бачилися і на весіллях, і десь ще, так він постійно говорить: «Я з Федсом хотів побитися, думав, зараз йому як дам, а він завдав одного удару - і я розлетівся! Не чекав від нього взагалі».

Але так вийшло, що йому-то нічого, він в цій грі потім ще й гол забив, а я шість тижнів був у відбої. Хотіли навіть операцію робити, але до цього так і не дійшло. Звичайно, не хотілося б втрачати цей час, міг би набрати більше очок, забити голів, щоб зачепитися в тій команді довше, але хто знає», - сказав Федотенко.

Раніше Федотенко згадав свій перший матч в НХЛ.

В НХЛ Федотенко провів 803 матчі, в яких закинув 173 шайби і віддав 193 передачі.

Максим Гаптар Джерело: XSport
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 04 травня 2024, 16:13 2

Шафаренко оцінив успіх національної команди