ФОТО. Що було написано на банері про Грузію, про який згадав Суркіс

У 2008 році якраз почався збройний конфлікт між Росією і Грузією

Президент «Динамо» Ігор Суркіс в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону згадав про події 2008 року, коли розпочалася російсько-грузинська війна:

«Якраз розпочався конфлікт між Росією і Грузією... Ми обіграли «Спартак» 4:1, приїжджаємо до Києва, і у нас гра у відповідь. Мене ковбасить, але це вже історично як у вболівальника, «Спартак» для нас - як червона ганчірка. І ось граємо ми в Києві, наші ультрас вивісили банер грузинською мовою. І міністр закордонних справ, здається, тоді був Огризко, до мене підбігає і каже: що там грузинською написано? А я ж не розумію. Він знову підбігає і питає, що там написано?

А зі мною поруч Резо Чохонелідзе стоїть, він же повинен розуміти грузинською. І ось він дивиться, але не відповідає - або не бачить, або не може перевести. І тут міністр втретє підбігає, і я йому відповідаю: там написано, що «Динамо» з грузинським народом. Віктор Андрійович Ющенко мені показує великий палець і каже: во! Але це я від себе сказав, щоб мені дали дивитися футбол. Що ж там насправді було написано, я і до цього дня не знаю. Ми виграли цей матч, і це була величезна радість».

ФОТО. На баннері у 2008 році був напис грузинською: «Ми з тобою, Грузія!»

Микола Степанюк Джерело: Гордон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 19:10 3

Молодий гравець відзначився дебютним голом за першу команду

Коментарі