Ігор СУРКІС: «Мрію приїхати на Донбас Арену і обіграти там Шахтар»

Президент «Динамо» хоче, щоб в Україні був мир

Президент «Динамо» Ігор Суркіс в інтерв'ю журналісту Дмитру Гордону розповів про свою мрію.

«У мене є мрія виграти європейський кубок. У мене є мрія, щоб в нашій країні був мир. Щоб я міг приїхати на одну з найкращих арен, які є в Україні, на «Донбас Арену». І обіграти там «Шахтар». При 53-тисячному стадіоні саме приїхати і обіграти їх. У мене є мрія, щоб «Шахтар» поїхав у свій регіон. Але мене звинувачують, наприклад, що «Шахтар» сьогодні грає в Києві і я нібито дав можливість використовувати їм центральний стадіон. Я нічого нікому не давав.

Як президент клубу я був, звісно, проти. Тому що важко експлуатувати поле. Але люди опинилися не вдома. Тим більше стадіон належить державі. Тим більше гроші, які йтимуть на цей стадіон, - вони будуть цей стадіон якомога довше підтримувати. Ну грають. Але у мене є мрія, щоб вони поїхали у свій регіон, а ми грали в Києві і були єдиною командою, яка грає в Києві.

В Італії бійня йде між двома клубами - «Міланом» та «Інтером». Вона відбувається в Мілані. Вони грають на одному стадіоні. Припустимо, «Шахтар» завтра поїде до Харкова знову грати. Ми ж не знаємо, як буде, коли пройде коронавірус. Може, вони і поїдуть туди, де буде зручніше їхнім уболівальникам, які, без сумніву, у них є. Але сьогодні літати одній і другій команді, щоб зіграти на порожньому стадіоні, - це ж смішно. Емоцій немає. Це і витрати менші, і «Шахтарю», і нам.

В таких речах, в дурних і нерозумних, не треба нас звинувачувати. Я розумію, якби я пустив «Шахтар» грати на нашому динамівському стадіоні, і грали б там і ми, і вони, - мене можна було б в цьому звинуватити. Але звинуватити, що вони грають на державному стадіоні, підписали договір ... Це смішно, просто смішно», - сказав Суркіс.

Читайте також: Ігор СУРКІС - про Йожефа Сабо: «Страшно не люблю зрадників»

Володимир Клепач Джерело: Гордон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 11:06 4

Колишній футболіст «Карпат» поділився думками щодо зрадника України

Коментарі