ГОРДОН: «Алієв і Мілевський просрали свою кар'єру через горілку та гулянки»

Журналіст висловив свою думку про кар'єру українських футболістів

Журналіст Дмитро Гордон висловив свою думку про кар'єру українських футболістів Олександра Алієва та Артема Мілевського:

«За їх кар'єрою я не стежу, бо це не мої герої. Мої герої - це Блохін, Буряк, Веремєєв, Коньков. Ось те покоління. Безсонов, Заваров, Бєланов, Рац, Балтача, Дем'яненко.

Правда, дивлюся іноді канали Алієва і Мілевського. Вони популярні блогери, неординарні. Мені навіть Алієв подобався більше ніж Мілевський. Я бачив багато класних нападаючих. А Алієв - нестандартний хлопець. Цей удар гарматний, мені так подобалося, з різних позицій. Маленька стопа, короткий розбіг, красень!

Але так бездарно просрали кар'єру через горілку та гулянки нескінченні - це треба вміти.

У різний час були такі футболісти, і в «Динамо» теж, хоча Лобановський був дуже суворим (йому досить було подивитися на людину - люди під себе ходили). Зникли через п'янки: Каплун, Журавльов, Бережний. Думанський подавав великі надії. Було досить таких футболістів.

І Мілевський аналогічно. Я дивився у Німеччині на VIP-трибуні, коли Мілевський пробивав пенальті Швейцарії на ЧС-2006. Я пам'ятаю, як Блохін пішов у роздягальню, не чекаючи цього пенальті.

Мілевський має відмінне здоров'я. Він повинен був прагнути стати таким як Шевченко, Ребров. Всі задатки були. А чому не став? Звичайно, просрав кар'єру. За нього боролися західні клуби? Не боролися. А чому? Адже він класний футболіст. Значить, щось не те і не так».

Микола Степанюк Джерело: YouTube
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 12:08 6

Відомий тренер вважає, що коуч розраховує отримати роботу в «Поліссі»

Коментарі