Сергій СТАХОВСЬКИЙ: «Збірна України стане для Реброва підвищенням»

Відомий тенісист - про ставлення до Сергія Реброва в Будапешті

Найкращий український тенісист Сергій Стаховський розповів, як ставляться до його кума Сергія Реброва в Будапешті, де той успішно тренує місцевий «Ференцварош».

- Яке зараз ставлення до Сергія Реброва в Будапешті?
- Мені здається, що набагато якісніше, ніж ставлення до нього в Києві. В Будапешті з ним неможливо нікуди піти: ні їсти, ні гуляти. Постійно підходять, просять сфотографуватися, заплатити за нього в ресторані. Дуже цінують те, що він зробив для міста. Думаю, що йому дуже приємно і впевнений, що в Києві він цього не відчував. Якщо подивитися, яку він команду взяв, і куди вони дійшли, то всі історичні досягнення, які були у «Ференцвароша», то вони переписані. І якщо вони ще виграють третій чемпіонат поспіль, то, мені здається, що останнього разу їм це вдалося років сто тому (в період з 1926 по 1928 - прим.).

- Сергій Станіславович задоволений усім, чи планує рухатися далі? Ходили чутки про збірну України.
- Ви ж розумієте, що в кожному задоволенні є доля незадоволеності. Йому подобається місто, подобаються фанати, він бачить результати своєї праці. Але, я так думаю, що є моменти, які б він хотів змінити і бачить їх інакше.

Я впевнений, що збірна України для нього стане підвищенням. Це буде виклик, який би він дуже хотів спробувати. Але ми розуміємо, що на все свій час, можемо тільки припускати.

Сергій СТАХОВСЬКИЙ: «Робити щеплення російською вакциною точно не буду»

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Теніс | 03 травня 2024, 14:41 0

Кароліна Плішкова і Джессіка Пегула пропустять престижний ґрунтовий турнір

Коментарі