Зінедін ЗІДАН: Гравці віддали на полі все. Відповідальність лежить на мені

Наставник «Реала» став на захист своєї команди після прикрої поразки від «Алькояно» (1:2)

Головний тренер мадридського «Реала» Зінедін Зідан прокоментував поразку своєї команди в поєдинку 1/16 фіналу Кубка Іспанії проти «Алькояно» (1:2), який представляє Сегунду Б.

«Ми старалися. Гравці віддали на полі все. У нас були шанси забити другий гол, але, якщо цього не відбувається, то може статися те, що сталося з нами. Зараз складний момент, ми вилетіли з Кубка.

Я - тренер, відповідальність лежить на мені, я беру її на себе, як завжди. Гравці старалися. Якби ми забили другий гол, пішла б зовсім інша гра. Це футбол. Воротар суперника зробив два-три сейви. М'яч не хотів йти у ворота.

Ми продовжимо працювати. Це сумний день для нас, адже ми не любимо програвати. Але ми не будемо посипати голову попелом, а продовжимо думати і працювати.

Чи продовжують гравці у мене вірити? Думаю, так, але краще запитати в них. Ми всі в одному човні», - сказав Зідан після матчу.

Матч проти «Алькояно» став дебютним в офіційних поєдинках за «Реал» для 21-річного українського воротаря «вершкових» Андрія Луніна.

Михайло Шаповалов Джерело: AS
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 07:45 5

Українцем зацікавився «Ювентус»

Коментарі