Аякс – Феєнорд. Прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Відомий український тренер зробив прогноз на матч 17-го туру Ередівізі

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 17-го туру нідерландської Ередівізі «Аякс» - «Феєнорд».

«Ціаквий матч нам належить побачити. У Нідерландах завжди цікавий футбол, тому що вони віддають пріоритет атаці, починаючи з дитячо-юнацького футболу. Школи «Аякса» і «Феєнорда» закладають в своїх вихованцях атакуючий футбол.

Команди лідирують в Ередівізі. «Аякс» з 38 очками йде першим, а «Феєнорд» з 35 балами - другим. Але є різниця в забитих м'ячах. В активі «Аякса» 57 голів проти 32 точних ударів «Феєнорда». У амстердамців атакуючий потенціал великий, тому що гравці групи атаки дуже сильні. Той же Тадич був лідером «Аякса», що повинен був виходити у фінал Ліги чемпіонів. Також виділю досвідчених Хюнтелаара і Блінда, а також Промеса. Воротар Онана добре грає в воротах.

Не ображаючи «Феєнорд», склад «Аякса» сильніше, і він не випадково знаходиться на першому місці. Вдома амстердамці 6 раз перемогли, 1 раз зіграли внічию і 1 раз поступилися. Така ж статистика у роттердамців у виїзних матчах.

Обидва тренери досвідчені. У «Аякса» - це Ерік тен Хаг, який тривалий час успішно працює з амстердамцями. А у «Феєнорда» - Дік Адвокаат, який має за спиною колосальний досвід. На нас чекає цікавий матч. Але, на мою думку, «Аякс» ближче до перемоги, ніж «Феєнорд», - сказав Грозний.

Матч «Аякс» - «Феєнорд» відбудеться 17 січня. Початок зустрічі - о 17:45.

В'ячеслав Грозний Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 15:24 2

Колишні гравці «Динамо» ще не помирилися