Пилип БУДКІВСЬКИЙ: Докладемо всіх зусиль, щоб залишитися на третьому місці

Форвард «Десни» підбив підсумки року і поділився очікуваннями від другої частини сезону

В осінній частині сезону 2020/2021 Пилип Будківський не тільки став найкращим бомбардиром «Десни» (5 голів в 11 матчах), але й увійшов до символічної збірної першого кола за версією української Прем'єр-Ліги.

- За підсумками першого кола ви стали найкращим бомбардиром «Десни» та, єдиний з представників клубу, увійшли у символічну збірну УПЛ. Що для вас значать ці досягнення?
- Звичайно, це приємно: завжди хочеться і забивати в кожному матчі, і ставати все краще і краще… Але, як то кажуть, досконалості немає меж. Тому мені треба ще працювати і працювати.

- Нещодавно зустріли новий рік. Чи є у вас традиції цього свята? Та, якщо не таємниця, як зустріли?
- Традицій як таких немає. Завжди за пару днів до свята збираємося з друзями, граємо у святковий футбол: щоб можна було згодом з'їсти більше салатів (посміхається) і потім у сімейному колі провести свята.

- Рік тому, у січні 2020-го, ви стали гравцем «Десни». Чи задоволені роком у клубі? Яку б оцінку за 12-бальною шкалою поставили б власним виступам та виступам команди у 2020-му?
- Гадаю, що міг провести минулий рік ще краще. Тому поставив би 7-8 балів.

- «Зимує» «Десна» на третьому місці у таблиці. Чи реально буде його зберегти й за підсумками другого кола?
- Думаю що й у кожного футболіста, й у персоналу клубу, є бажання, щоб команда залишилася на 3 місці. Ми докладемо всіх зусиль, щоб це зробити.

Михайло Шаповалов Джерело: ФК Десна
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 19 травня 2024, 21:57 10

Каталонці не зазнали проблем на виїзді