Рома на Стадіо Олімпіко вирвала нічию у Інтера

Підопічні Антоніо Конте не зуміли втримати переможний результат

У центральному турі 17-го туру чемпіонату Італії «Рома» зіграла внічию з «Інтером» - 2:2.

Суперники розпочали зустріч у невисокому темпі, намагаючись діяти з максимальною обережністю. Першу загрозу воротам створили «нерадзурі», і лише блискуча реакція Лопеса врятувала господарів поля після удару головою Лукаку. «Вовки» ж відповіли своїм моментом, а головне, зробили це результативно. Пеллегріні завдав удар з-за меж штрафного, і м'яч, з рикошетом від ноги Бастоні, полетів у протихід Хандановичу.

До перерви підопічні Антоніо Конте так і не змогли загострити гру біля воріт суперників. Пригадується хіба що неточний удар Відаля з центру штрафного майданчика. Римляни виглядали організовано і проводили досить гострі контратаки.

А після перерви гра «Інтера» змінилася. Друга половина зустрічі почалася з ще одного шансу Лукаку, який головою пробив у кількох сантиметрах від штанги. Незабаром після прострілу все того ж Лукаку Мартінес з лінії воротарського не зміг пробити голкіпера. І така агресивна гра принесла «нерадзурі» результат: навіс з кутового точним ударом головою замкнув Шкріньяр.

Зрівнявши рахунок, гості продовжили насідати на штрафну суперників. Загрожував воротам Хакімі, з ударом якого з кута штрафного впорався Лопес. А незабаром марокканець класним ударом від лінії штрафного не залишив шансів голкіперу, забивши гол-красень.

Надалі гості віддали територію суперникам, сконцентрувавшись на обороні своїх володінь і руйнуванні атак «вовків». І римляни зуміли вирвати нічию. На останніх хвилинах основного часу Манчіні головою замкнув навіс від Вільяра.

Таким чином, шоста поспіль очна дуель «Роми» і «Інтера» завершилася з нічийним результатом. Відзначимо, що «вовки» продовжили свою безпрограшну домашню серію до 13-ти матчів.

Чемпіонат Італії. 17-й тур.

«Рома» - «Інтер» - 2:2

Лоренцо Пеллегріні (17), Джанлука Манчіні (86) - Мілан Шкріньяр (56), Ашраф Хакімі (63)

Кріс Смоллінг (45+1), Джанлука Манчіні (65), Гонсало Вільяр (76) - Ромелу Лукаку (43), Алессандро Бастоні (67), Іван Перишич (95)

«Рома»: Пау Лопес, Рожер Ібаньєс, Кріс Смоллінг, Джанлука Манчіні, Леонардо Спінаццола (Бруно Перес, 73), Рік Карсдорп, Жордан Верету (Бріан Крістанте, 79), Гонсало Вільяр, Генріх Мхітарян, Лоренцо Пеллегріні, Едін Джеко (Борха Майораль, 89)

«Інтер»: Самір Ханданович, Алессандро Бастоні, Стефан де Врей, Мілан Шкріньяр, Маттео Дарміан (Ешлі Янг, 34), Ашраф Хакімі (Александр Коларов, 82), Артуро Відаль (Роберто Гальярдіні, 82), Марсело Брозович, Ніколо Барелла, Лаутаро Мартінес (Іван Перішич, 77), Ромелу Лукаку

Арбітр: Марко Ді Белло

«Стадіо Олімпіко» (Рим, Італія)

РОМА - ІНТЕР. ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦІЯ МАТЧУ

Олександр Снітко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 13:59 0

Важливі події у всіх видах спорту спільно від Sport.ua та GGBET