Він її пощипував за м'яке місце! Боєць ММА розповів, чому побив дівчину

Литовця Вітольдаса Ягело відпустили з поліції після інциденту на Новий рік

Боєць ММА Вітольдас Ягело, якого відпустили з КПЗ після інциденту, який стався в Новий рік, визнав, що застосував насильство, але на своє виправдання сказав, що він захищав свою дівчину і себе: «До моєї дівчині приставали, а мене двічі вдарили по голові, потім напали з ножем, що мені залишалося робити - повернутися і піти?»

1 січня о 02:50 мешканка Вільнюса повідомила в поліцію. Жінкам потрібна допомога лікарів. Ягело запевняє, що він сам отримав травми, крім того, він сам і його дівчина повідомили в поліцію про побиття. Литовського бійця ММА звинувачують у побитті двох жінок і чоловіка.

Вітольдас Ягело пояснив: «Там живе подруга моєї дівчини Анастасія Вікторія, вона запросила нас на Новий рік. Ми прийшли в 20-21 годин, вечірка була в самому розпалі. Там був друг Вікторії і ще одна її подруга, її звали Котріна - я не був з ними знайомий. Це була дивна вечірка, Вікторія постійно з'ясовувала стосунки зі своїм другом, якісь любовні з'ясування. Котріна була без настрою, скаржилася, що її кинув хлопець, вона постійно ображала мене - я їй чимось не подобався. Вона сказала, може, не пий більше, адже ти боксер, отже поганий, будеш пити, ще більше одурієш. І це вона постійно повторювала. Я не знаю, чому вона до мене приставала.

Після півночі, коли ми вже зустріли Новий рік, ми потанцювали, а тоді підійшла Вікторія і каже: ну, вдар мене. Я попросив залишити мене в спокої, але вона стала мені погрожувати розправою, сказала, що приїдуть її друзі. Я не звертав на неї уваги, вона заспокоїлася. Тоді моя подруга сказала, що хоче прилягти і пішла в іншу кімнату, за нею пішов друг Вікторії. Я здивувався. Тут почув шум, побіг туди і побачив, що він пристає до моєї подруги. Я вже бачив, що до цього він її то пощипував, то поплескував по м'якому місцю.

Я мовчав, але коли в кімнаті таке побачив і почув крик. Тоді той чоловік двічі вдарив мене по обличчю. Я вдарив його - 2-3 рази. Тут прибігла Котріна - з ножем в руках. Вона замахувалася на мене. Не було часу думати, що робити - я забрав ніж, два рази вдарив її. Прибігла Вікторія і стала бити мене по спині. Ми відразу пішли, захопивши з собою ніж (на ньому були відбитки пальців Котріни). Як тільки дійшли до будинку, зателефонувала поліція. Дуже шкодую про те, що трапилося - не тих друзів вибрали».

Ягело запевняє, що ті, хто видає себе за постраждалих, розповіли поліції багато неправди. Він передав ніж поліцейським і представив свою версію подій. Ягело і його дівчина також написали заяву в поліцію. За його словами, він шкодує, що піддався на вмовляння і пішов в гості, але вважає, що не міг просто піти після того, як його два рази вдарили по голові.

Микола Степанюк Джерело: Delfi.lt
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 06 травня 2024, 20:36 9

Звання абсолюту буде у переможця 2 тижні – до поєдинку Хргович – Дюбуа

Коментарі