Аталанта - Сассуоло: прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на матч 15-го туру Серії А

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 15-го туру італійської Серії А «Аталанта» - «Сассуоло».

«Надскладний матч. «Аталанта» з 22 очками йде сьомою в Серії А. «Сассуоло» з 26 балами розташувався на четвертій позиції.

«Сассуоло» дуже пристойно стартував. Скажу таку цікаву річ: «Сассуоло» в цьому сезоні ще не програвав в гостях. У семи матчах вони п'ять разів перемогли і двічі зіграли внічию, 16 забили і 7 пропустили. Це не просто так. Це дуже організована і швидка команда, яка дуже швидко переходить з оборони в атаку, а також карає суперника за найменшу помилку. У цьому матчі у «Аталанти» можуть бути проблеми. До того ж, між Гасперіні і Гомесом є конфлікт. Природно, аргентинець буде міняти клубну прописку, а Гасперіні буде награвати Маліновського. Не думаю, що Маліновський повернеться до Бельгії. Руслан буде одним з лідерів «Аталанти», ще Міранчук туди включиться.

Якщо «Сассуоло» дуже добре грає на виїзді, то «Аталанта» не дуже добре грає вдома. У Лізі чемпіонів вони жодного разу вдома не перемогли в цьому сезоні. У Серії А вони також поступалися на своєму полі «Вероні» і «Сампдорії».

Звичайно, «Аталанта» заб'є, але у команди є проблеми в обороні і з балансом. Я чомусь думаю, що «Сассуоло» не програє в цьому матчі «Аталанті». Нікого не ображаючи, без Гомеса «Аталанта» трошки інша. Інші футболісти в повній мірі його не замінять. З Маліновським і Міранчуком вони різні гравці. Так, Маліновський здорово стандарти виконує. У цьому плані у нього все чудово. Але Гомес швидше і різкіше. Також він капітан команди і лідер. Але, я так розумію, Гомес перейде в інший клуб і «Аталанті» доведеться щось вигадувати. Якщо «Аталанта» виграє у «Сассуоло», я вважатиму це великою удачею», - сказав Грозний.

Матч «Аталанта» - «Сассуоло» відбудеться 3-го січня. Початок зустрічі о 16:00.


В'ячеслав Грозний - відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

В'ячеслав Грозний Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 11:22 3

В Іспанії повідомляють, що саме Андрій вийде у старті на матч-відповідь проти мюнхенців

Коментарі