ФРАНКОВ: «Чому відбувся матч Динамо - Шахтар, якщо у киян хворіло 10 осіб?»

Журналіст цікавиться питаннями застосування футбольних правил

Головний редактор тижневика «Футбол» Артем Франков не розуміє, чому в листопаді відбувся матч УПЛ «Динамо» - «Шахтар», з огляду на кількість хворих на COVID-19 у складі столичного клубу.

«У нас взагалі включили чудові гальма і з широко розкритими очима поглядали, мовляв, «граємо - не граємо». Єдиний критерій відміни або переносу матчів, який у нас був - критерій УЄФА.

Тобто, якщо у вас є тринадцять футболістів з воротарями - виходьте і грайте. Начебто так... Але, в той же час, часто-густо в Першій і Другій лігах, іноді навіть в УПЛ, все-таки матчі переносили. Не пояснюючи, чому?

І з цих питань, і з питань застосування футбольних правил і системи VAR періодично виникали «непонятки». Чому? Тому що немає виразно прописаних критеріїв, рівних для всіх учасників змагань. Чому матч «Динамо» - «Шахтар», коли у киян вилетіло близько десяти футболістів першої команди, відбувся, при здоровому глузді відповіді на це питання не було. Сказали, що, мовляв, критерій,УЄФА дотриманий.

Але чому тоді переносили інші матчі, де також були готові тринадцять чоловік вийти на поле? Хтось може пояснити? Ні, і ніхто навіть не намагається, - зазначив Франков в ефірі авторського каналу на Youtube.

Володимир Клепач Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 04:34 3

Найближчим часом Карло Анчелотті вирішить, хто гратиме проти «Кадіса»

Коментарі