Олександрія взимку не планує серйозне посилення складу

Наставник Володимир Шаран буде сподіватися на молодих гравців

Тренер «Олександрії» Владаімір Шаран підтвердив, що взимку клуб не планує серйозне посилення складу і зробить ставку на молодих виконавців.

«Аналізуючи першу частину чемпіонату, тренерський штаб дійшов висновку щодо необхідності омолодження основного складу команди. Такої самої точки зору дотримується і почесний президент клубу Сергій Кузьменко. Ми обговорювали з ним це питання під час підсумкової зустрічі».

«У нашій молодіжці є досить перспективні гравці, які можуть підсилити основу, деяких ми вже залучали, коли був COVID. Але для оновлення команди ми вимушені будемо розпрощатися з деякими гравцями. Плануємо, що п'ять футболістів залишать наш клуб. Я ще нікому не озвучував ці прізвища, поки хочу особисто поговорити з хлопцями».

«Загалом, у нас достатньо гравців - особливо у ланці захисту, є також непогані нападники з молодіжного складу, яких будемо залучати. Тому серйозного підсилання не плануємо, хіба що це може бути 1-2 гравці атакувальної ланки. А так, працюватимемо над зміною тактичної схеми», - сказав Шаран.

Іван Зінченко Джерело: ФК Олександрія
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 11 травня 2024, 10:48 3

«Реал» зіграє з «Боруссією Д» 1 червня у фіналі головного єврокубка