Арсенал – Манчестер Сіті: прогноз на матч В'ячеслава Грозного

Прогноз експерта на поєдинок 1/4 фіналу Кубка англійської ліги

Відомий український тренер В'ячеслав Грозний зробив прогноз на матч 1/4 фіналу Кубка англійської ліги «Арсенал» - «Манчестер Сіті».

«Це буде протистояння Артети проти Гвардіоли. Вони здорово знають один одного, питань немає. Вони тривалий час разом працювали в «Ман Сіті». У цьому сезоні обидві команди не дуже добре виступають в чемпіонаті Англії. У «Арсенала» взагалі провал, «каноніри» йдуть на 15-му місці. «Ман Сіті» йде трохи краще, на сьомій позиції, але це не те, чого чекають від «городян» фанати і власники клубу. Виграш титулу для обох команд дуже важливий. У «Ман Сіті» відновився Агуеро. І хоч Гвардіола його береже, я думаю, що він почне його вже використовувати. У Пепа зараз є проблеми в атаці, є проблеми з атакуючими півзахисниками. На це вплинув і перехід в «Реал Сосьєдад» Давіда Сільви. За великим рахунком, сьогодні тільки Кевін де Брейне відповідає рівню топового гравця, не ображаючи Мареза і інших футболістів атакуючого плану. Стерлінг, як на мене, більше нападник. Але тримати всю атаку на Де Брюйне і Стерлінгу - цього мало. Багато хто вже вивчив манеру гри «Ман Сіті», у якого і від опорників немає тієї гостроти, яка була раніше. Також немає надійності в обороні.

«Арсенал» має хороший атакуючий потенціал. Але у лондонців немає балансу в грі і незрозуміло, як команда хоче грати. Напередодні вони поступилися «Евертону», в чому я не сумнівався, тому що Анчелотті - досвідчений тренер і він знає, як вичавити максимум. Я все-таки думаю, «Ман Сіті» вийде в півфінал Кубка Англійської ліги, тому що Гвардіолі необхідно підтверджувати свій топовий статус. Якщо він вилетить з Кубка, його неправильно зрозуміють.

В АПЛ я завжди ще з часів Арсена Венгера симпатизував «Арсеналу», але, думаю, переможуть «городяни». Ми грали проти «Арсеналу» в Лізі чемпіонів. Я з Венгером перетинався на прес-конференціях. Проти «Арсеналу» цікаво було грати, це була команда, яка грає. Зараз я не розумію їхнього стилю. Так, я читаю в ЗМІ, що клуб підтримує Артету і хоче зробити придбання. Але такого провалу давно не було у «канонірів», якщо взагалі колись таке було. Артеті необхідно задуматися над ігровим балансом. Він молодий амбітний тренер. Чи вийде у нього, тільки час покаже.

Так, перемогою в такому матчі можна виправити щось, але проти Гвардіоли буде непросто. Тут «Ман Сіті» має виграти. Я все-таки думаю, що «Ман Сіті» переможе, хоча обидві команди заб'ють. Це дуже забивні команди», - вважає Грозний.

Матч «Арсенал» - «Манчестер Сіті» відбудеться 22-го грудня. Початок зустрічі о 22:00.


В'ячеслав Грозний - відомий український тренер. Очолював «Ниву» Вінниця, «Дніпро», «Арсенал» Київ, «Металург» Запоріжжя, «Говерлу». Також працював з російським «Тереком», болгарським «Левські», грузинським «Динамо» Тбілісі, казахстанськими «Тоболом», «Іртишем» та «Шахтарем» Караганда.

В'ячеслав Грозний Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 травня 2024, 06:59 7

Наставник поговорив з Тібо Куртуа

Коментарі