Сергій СИДОРЧУК: «Розписали так, мовляв, я ледь не вбив Корнієнка»

Півзахисник «Динамо» вважає, що дискваліфікація була занадто суворою

Капітан київського «Динамо» Сергій Сидорчук прокоментував свій фол на Вікторові Корнієнку, за який отримав три матчі дискваліфікації.

- Які висновки ви зробили після недоречного підкату на адресу Віктора Корнієнка?
- Недоречного, вважаєте?

- Було видно, що Корнієнко швидше на м'ячі, ніж ви...
- Бачите, як думки різняться. З моєї «дзвіниці» здавалося інакше - зокрема, що я встигну вибити м'яч. У мене був намір зіграти в м'яч і зіграти чисто. Рядовий ігровий епізод. Я навіть зараз так вважаю, переглянувши не раз повтор. Це був динамічний епізод, якісь частки секунди, а ви оцінюєте епізод тільки за кінцевим підсумком. Немає сумніву, що жовта картка заслужена. Чи червона? Питання.

Я не можу не торкнутися теми суддівства. Для мене це болюча тема. Великі інтерв'ю я рідко даю, а тому хочу детально висловитися - те, про що накипіло.

По-перше, для мене загадка, чому за фол Кане проти Лєднєва дають дві гри, а мені три. Я просто не розумію логіки рішень КДК. Я хочу, щоб вони пояснили, чому фол Кане менш небезпечний, ніж мій.

Коли мене травмує Цвек, йому теж дали три матчі, але ви порівняйте його фол з моїм! Небо і земля. І ніхто не ходив і не кричав, що футболіст може закінчити кар'єру.

Тут же я в свою адресу почув одні звинувачення з боку відомого всім каналу (слова коментатора каналів «Футбол» Кирила Круторогова - прим.). Більшого абсурду сказати не можна було - щоб футболіст завершив кар'єру через те, що підвернув гомілкостоп?!

Якщо розбирати епізод, я лише посприяв до можливого нанесення травми. Я влучаю йому в ногу, і вона у нього ставиться неправильно. Такий момент може статися з кожним. Футбол - контактна гра. Мені не подобається подача інформації. Розписали так, мовляв, я ледь не вбив людину, - сказав Сидорчук в інтерв'ю журналу «Футбол».

Володимир Клепач Джерело: Динамо Київ від Шурика
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 18 травня 2024, 10:00 1

Чемпіонат світу в елітному дивізіоні пройде в Чехії

Коментарі