Артем ПОЛЯРУС: «Переїзд з України в Хімки – це був правильний вибір»

Колишній півзахисник «Олександрії» нині виступає в Росії за «Ахмат»

Колишній півзахисник «Олександрії» Артем Полярус, який виступає в Росії за «Ахмат», розповів про переїзд з України в «Химки» влітку 2019 року:

«Радити нікому нічого не можу - це справа кожного, і кожен вибирає свій шлях. Я особисто прийняв це рішення свого часу і ні краплі не шкодую.

Я ще в кінці сезону для себе прийняв усвідомлене рішення, щоб залишити команду. Я довго до цього йшов, радився з сім'єю, що пора зробити крок вперед. Так як довгий час знаходився в одному клубі, то в глибині душі розумів, що потрібно було щось міняти в своїй кар'єрі.

По закінченню сезону до мене надійшла пропозиція з «Хімок». Особисто розмовляв з Андрієм Талалаєвим, який був дуже зацікавлений в моєму переході. Я тоді прийняв для себе рішення, щоб зробити цей крок. Так, були варіанти з інших клубів України та з країн ближнього зарубіжжя, з Європи, але оскільки я для себе зробив вибір, то відступати вже не було сенсу. Я дав слово Андрію Вікторовичу, тому не міг від нього відмовитися.

Так, багато дане рішення не сприйняли всерйоз, але, як показав час, я зробив правильний вибір - один крок назад, щоб потім зробити п'ять кроків вперед у своїй кар'єрі».

Микола Степанюк Джерело: Transfermarkt
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 00:30 0

Дивіться відеоогляд першого матчу 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі