Юрай САНІТРА: «Після персьюту говоритиму з особистим тренером Меркушиної»

Наставник збірної України залишився незадоволений виступом підопічних в жіночому спринті

Старший тренер збірної України Юрай Санітра прокоментував виступ підопічних в жіночому спринті на четвертому етапі Кубка світу в австрійському Хохфільцені.

«Незадоволений результатом, чекали трохи більшого. Усі дівчата були не такими, як ми чекали, трохи втомленими - це і позначилося по швидкості ногами на трасі. Самі собі програвали у порівнянні з попередніми стартами.

По швидкості ногами можу бути задоволений Юлією Джимою - вона бігла добре, але не вийшло відстрілятися як потрібно.

У Дар'ї Блашко уже невелика криза, яка появилася через дуже велику кількість стартів: вона не пропустила майже жодного старту, вона втомлена. Будемо дивитися по її стану завтра-післязавтра.

І Олена Підгрушна, і Валя Семеренко - там нема чого сказати. Програли самі собі більше хвилини у порівнянні з попереднім стартом. Старт Валі у гонці переслідування під питанням: не почуває себе добре.

Окремо проговорю про Анастасію Меркушину, яка бігла перший старт у сезоні. Рано говорити про те, що можна було щось зробити по-іншому. Але скажу, що є над чим працювати. Після гонки переслідування буду говорити з її особистим тренером, що буде далі», - сказав Санітра.

Біатлонний сезон-2020/21: розклад, анонси, трансляції, результати

Денис Шаховець Джерело: Суспільне Спорт
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 17 травня 2024, 11:48 2

Ветерани «Челсі» та «Атлетика», легенда «Боруссії», зірка «Мілана» та ще один із «ПСЖ»

Коментарі