Василь ЛОМАЧЕНКО: «Неправильний план на бій? З боку всі професори»

Українець відповів на критику за свій бій з Лопесом

Колишній чемпіон світу в легкій вазі Василь Ломаченко розповів про свій план на бій з Теофімо Лопесом. Нагадаємо, українець поступився одноголосним рішенням суддів.

«Тактика на бій з Лопесом? Я повинен був змусити його йти вперед, змусити його промахуватися. На промаху я повинен був проводити свої комбінації.

Я розумів, що буде 12 раундів. Налаштовувався на 12 раундів і хотів, щоб було 12 раундів. Єдине, я розумів, що не можу відразу ж піти вперед. Я до кінця не міг відчути тієї дистанції, яка потрібна була. Я повинен був його провалити і відразу ж атакувати. До кінця цього відчути я не міг. Тільки коли я почав це відчувати - я почав включатися. Але це вже була друга половина поєдинку.

Критика за неправильний план на бій? Люди можуть говорити все, що завгодно. З боку всі професіонали і професори, які знають тактику і стратегію.

Не ті ноги? Останні шість раундів, я вважаю, були без питань. Якщо порівняємо його перші шість раундів - те, якої він шкоди завдав, і мої останні шість раундів. Я вважаю це були різні дві половини», - сказав Ломаченко.

Раніше Ломаченко пояснив, чому вийшов на бій, незважаючи на травму плеча.

Максим Гаптар Джерело: LOMA Official TV
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 17 травня 2024, 23:30 3

Але далі на Карена можуть чекати великі простори

Коментарі