Остап МАРКЕВИЧ: «Маріуполь знаходиться в процесі становлення»

Наставник «Маріуполя» - про розвиток команди

Головний тренер «Маріуполя» Остап Маркевич підбив підсумки виступів команди в першій половині сезону:

«На осінньому відрізку ми провели ряд як вдалих, так і невдалих матчів. В актив можна занести зустрічі з ФК «Львів», «Зорею», «Ворсклою», «Дніпром» і навіть матч з «Колосом». Незважаючи на те, що ми програли ковалівцям, в плані тактики і наших дій в цілому, це була хороша гра. А ось про зустріч з «Олімпіком» такого не можна сказати. Пропустили на останніх хвилинах, це був фактор психології. З «Рухом» нам не вдалося продемонструвати той футбол, який ми хотіли. Могли зіграти вдаліше і проти «Динамо».

Але я вважаю, подібна нестабільність нормальне явища для команди, в якій багато молодих виконавців. Це хлопці не до кінця зміцнілі і в фізичному і в психологічному плані. Ми знаходимося в процесі становлення, їм ще належить засвоїти і закріпити ту філософію, яку ми прищеплюємо. У нас для цього є збори, впевнений, ми все налагодимо і хлопці будуть готові.

Наступного року збираємося на базі 4-го січня. У Маріуполі проведемо протягом декількох днів тестування. І після цього 7 січня вирушаємо на збори до Туреччини. Це буде місячний збір, розділений на дві частини, хто захоче, зможе повернутися на пару днів додому. Збори будуть тривалими і потрібно буде провести їх максимально продуктивно. Що стосується новачків, то селекційний відділ працює над посиленням. Нам необхідні виконавці на кілька позицій».

Олег Дідух Джерело: ФК Маріуполь
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 травня 2024, 17:00 120

На українську збірну чекають три контрольні зустрічі