Ігор СУРКІС: «Динамо прекрасно проживе без спілкування з ТК Футбол»

Президент «Динамо» незадоволений роботою телевізійних каналів Футбол

Президент «Динамо» Київ Ігор Суркіс вважає, що зараз представникам клубу не варто спілкуватися з журналістами ТК Футбол 1/2/3.

- Зовсім нещодавно в авторській програмі Олександра Денисова з'явилася інформація про залучення до пошуків нових гравців Євгена Краснікова. Це відповідає дійсності?

- Я нікого не хочу ображати, але не можу не прокоментувати цю інформацію розгорнуто і докладно. Довгий час ми не спілкувалися з телеканалами Футбол і, як бачимо зараз, мали рацію. У якийсь момент нас примирила пандемія COVID-19, ми пішли назустріч цим каналам заради самого футболу. Заради того, щоб у непростий час люди об'єднувалися, отримували достовірну футбольну інформацію і жили хоч і без самого футболу, але не в інформаційному вакуумі.

Але зараз ситуація така, що директор телеканалів Футбол Олександр Денисов дозволяє собі домисли щодо «Динамо», і це абсолютно його не прикрашає. Це стосується, насамперед, інформації про те, що я покликав Євгена Краснікова назад допомогти нашому клубу в трансферній роботі. Востаннє ми спілкувалися з Євгеном у мій День народження (22 листопада), коли він зателефонував і привітав мене. Про футбол ми не спілкувалися останні три місяці, відтоді, як Красніков пішов з «Динамо» у свій новий проект ФК «Метал».

Ми розпрощалися абсолютно спокійно і цивілізовано. До того ж, ініціатива виходила від самого Краснікова, який хотів зосередитися на своєму новому клубі. Я не став його просити або вмовляти. Він непогано попрацював з нами, виконав поставлені перед ним завдання, допоміг нам знайти і придбати двох хороших футболістів - Сідклея і Че Че. Це ж хороші, якісні гравці! Упевнений, що якби їх придбали, коли тренером «Динамо» став Мірча Луческу, то вони б у нас заграли. Ба більше, Сідклей повернеться в команду і отримає свій шанс від Містера, який добре знайомий із можливостями бразильського захисника.

Повертаючись до інформації Денисова, я би хотів сказати наступне. Якщо журналісти каналів Футбол беруть у мене інтерв'ю, а це відбувається регулярно, і я йду їм назустріч, то поставте мені просте запитання: «Коли ви востаннє зустрічалися або розмовляли з Євгеном Красніковим»?

Виходить неправильна і непрофесійна ситуація. Після кожного мого інтерв'ю з'являються домисли і якась додаткова інформація, про яку мене ніхто не питає. Якщо ви хочете з нами працювати, то поміняйте підходи. Мені є кому давати інтерв'ю, і без спілкування з каналами Футбол ми прекрасно проживемо і далі. А вводити людей в оману, поширювати неправдиву інформацію, таку як, наприклад, нібито моє прохання про перенесення матчу з «Інгульцем» до Києва, це некоректно. До виходу їхньої програми я вже дав інтерв'ю, у якому зазначив, що ми нікого ні про що не просили.

Тому я офіційно заявляю, що якщо канали Футбол хочуть з нами співпрацювати, то нехай перестануть займатися дезінформацією. «Динамо» - це відкритий клуб, ми готові до співпраці з усіма ЗМІ, які професійно і чесно виконують свою роботу. Це єдиний критерій і вимога з нашого боку. А якщо хтось буде складати про «Динамо» неправдиві історії, то ми обійдемося без спілкування з такими ЗМІ.

Іван Зінченко Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 червня 2024, 09:27 15

Чемпіонат Європи з футболу відбудеться в Німеччині з 14 червня до 14 липня

Коментарі