Олександр БАБИЧ: «Очікував на перемогу Динамо, але втрутилися люди з VAR»

Спеціаліст висловився про вилучення Шепелєва в матчі «Динамо» і «Колоса»

Відомий український тренер Олександр Бабич прокоментував нічию між «Динамо» і «Колосом» (2:2) в рамках 13-го туру УПЛ.

«Я думав, що кияни виграють в один м'яч. Однак в гру втрутилися люди з VAR. Зрозуміло, що «Динамо» було в цейтноті, що, втім, не повинно позначатися на їхньому виступі в УПЛ, де лідер просто зобов'язаний діяти з позиції сили. Вважаю, що втома біло-синіх вплинула на їхню гру відсотків на 15-20, не більше. Важливішою була психологія футболістів.

У цій грі було більше емоцій. Мені здається, застосування VAR потрібно розділити по зонах: у штрафному, коли забивається гол або відбувається порушення правил - один підхід, за межами штрафного майданчика, ближче до центру поля - інший.

Відповідно, вважаю, що Шепелєва не потрібно було вилучати. Його фол не тягнув на червону картку. Гра «Динамо» з «Колосом» була цікавою як раз до вилучення Шепелєва, а після - зламалася. В кожному поєдинку відбувається боротьба за простір, йдуть дуелі на різних ділянках поля. З таким підходом можна в кожному ігровому епізоді знаходити кримінал, а якщо дивитися ці епізоди в повільних повторах, то і жахнутися від побаченого», - сказав Бабич.

Максим Гаптар Джерело: zbirna.com
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 19:02 6

Відбувся останній тур чемпіонату Німеччини з футболу

Коментарі