ЛУЧЕСКУ: «Гравці Динамо думали про відпустку, але з VAR - це не футбол»

Наставник киян прокоментував важкий матч УПЛ проти «Колоса»

Наставник «Динамо» Київ Мірча Луческу дав коментар за підсумками скандального матчу УПЛ з «Колосом», який завершився з рахунком 2:2 і запам'ятався великою кількістю спірних рішень судді.

«У «Динамо» немає запасних або основних. Кожен повинен вийти і бути готовим зіграти. Була важка гра з «Ференцварошем». Проблема в тому, що ми багато м'ячів втрачаємо під час атак. Це і Родрігеша стосувалося, і Супряги. Тому були заміни в перерві. Гравці погано приймали рішення, вже про відпустку думали, напевно».

«Що стосується VAR, то я не розумію, навіщо він потрібен. Чому в першому таймі його не використали, коли були два фолу на Шапаренку? Чому не дивилися? У VAR завжди дивляться момент останнього контакту. Звичайно, якщо зупинити кадр з фолом Шепелєва, то воно виглядає погано. А в динаміці все інакше. Це неможливо постійно отримувати червоні картки через VAR. У нас було вилучення Забарного, у нашого суперника вилучали Мораеса, коли опорна нога просто ковзає випадково. VAR додає проблем».

«Селезньов - відмінний гравець, і він знає, як симулювати, як вичавити максимум. Зловив молодого Миколенка на розвороті. А паузи? Це вже не футбол, збивається ритм. Стоїмо 3-5 хвилини, чекаємо, коли там щось дивляться. Але ми не забираємо заслуг «Колоса», у них хороша команда, молодці. Але атмосфера була така, що це не футбол. Але VAR судді використовують як хочуть. У тому ж матчі з «Ювентусом» нас дивитися не хотіли. Такі ж моменти були з «Барселоною».

«Нехай судді без VAR будуть помилятися, тому що велика динаміка, але футбол буде без пауз».

«Посилення команди? Не від мене залежить. Писали, що у нас більше всіх молодих гравців було в Лізі чемпіонів. Це добре, але потрібно і посилення. Потрібен зростання і час, щоб молоді зросли до найвищого рівня. Два варіанти. Якщо є терпіння, то потрібен хоча б рік на прогрес. Або серйозне посилення», - сказав Луческу.

Іван Зінченко Джерело: ФК Колос
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 16:13 0

Каньїсарес не очікував, що Лунін гратиме на такому рівні

Коментарі