Дінара АЛІМБЕКОВА: «П'єдестал був питанням часу»

Білоруська біатлоністка – про дебютну особисту перемогу на Кубку світу

Біатлоністка збірної Білорусі Дінара Алімбекова прокоментувала перемогу в спринті на третьому етапі Кубка світу в австрійському Хохфільцені.

«Я дуже щаслива потрапити на п'єдестал і відразу ж бути першою! Напевно, сповнились мої мрії. Дуже задоволена провести хорошу гонку, подвійно приємно, що це відразу ж перемога.

Коли я йшла з другого рубежу, подивилася на свою установку щоб переконатися в чистій стрільбі. Не думала про перемогу. Думала про те, що доведеться добре попрацювати на фінішному колі, що я і зробила.

Так, думаю, п'єдестал був питанням часу. Я сама не очікувала від себе такого гарного початку сезону. Хоч вже й була близька до п'єдесталу, не думала, що так швидко на нього піднімуся. Поки складно повірити!

Я, дійсно, була дуже засмучена своїм минулим сезоном - були великі проблеми з ногами. Закінчила сезон, дала відновитися ногам, зверталася до багатьох лікарів і повністю поміняла методику підготовки. У нас змінився тренерський штаб і, напевно, дуже багато що змінилося в моїй голові. Для мене це, дійсно, новий біатлон», - сказала Алімбекова.

Денис Шаховець Джерело: Український біатлон
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 23:59 14

Україна в рейтингу УЄФА посіла остаточну 18-ту позицію

Коментарі