Десна – Маріуполь: прогноз на матч Артема Федецького

Прогноз експерта на поєдинок 13-го туру УПЛ

Екс-захисник збірної України, а нині футбольний експерт Артем Федецький зробив прогноз на матч 13-го туру УПЛ «Десна» Чернігів - «Маріуполь».

«Десна» при Олександрі Рябоконі мені дуже подобається. Чернігівська команда демонструє такий хороший футбол та тактично непогано виглядає. І також зазначу, що у «Десни» доволі сильний підбір футболістів, майже на кожну позицію є конкуренція. У Рябоконя є рівноцінні футболісти, які в будь-який момент можуть замінити один одного.

Головний тренер «Маріуполя» Остап Маркевич - прибічник такого іспанського футболу. Він навчався та працював у академії «Вільярреала», де акцент робиться на контроль м'яча, на швидкі контратаки та на позиційні атаки. Але, я думаю, що в цьому матчі переможе «Десна», бо по футболістах чернігівська команда як-ніяк більш досвідченіша. А «Маріуполь» - молода команда і тільки будується під керівництвом Маркевича. Приазовцям буде непросто, адже молоді футболісти доволі нестабільні і вони можуть видати класний матч, а потім у них може трапитися спад. Подивимося, як воно буде на полі. Однозначно, цікаво буде спостерігати за цим поєдинком», - вважає Федецький.

Матч «Десна» - «Маріуполь» відбудеться 13-го грудня. Початок зустрічі о 17:00.


Артем Федецький - колишній футболіст збірної України. Фіналіст Ліги Європи 2014/15 в складі «Дніпра», володар Кубка УЄФА-2008/09 в складі «Шахтаря». Чотириразовий призер чемпіонатів України.

Артем Федецький Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 27 квітня 2024, 20:57 9

Артем Довбик влітку може стати гравцем «Барселони»