Легендарне покерне шоу повертається на екрани

Пілотний випуск відбудеться 16 грудня

Для багатьох гравців знайомство з покером почалося з шоу High Stakes Poker, яке транслювалося по телебаченню по всьому світу. У цій програмі кращі гравці світу грали в кеш, і невимушено, жартуючи один над одним розігрували мільйонні банки. Суми, які з'являлися за столами довгий час залишалися рекордними для онлайн і офлайн покеру.

Постійними гостями цього шоу були такі легенди покеру, як Том Двані, Даніель Неграну, Дойл Брансон, Філ Хельмут, Філ Айві, Елі Елезра, Джеймі Голд і ще десятки професійних гравців. Іноді за стіл запрошували любителів, які могли якщо не виграти гроші, то побути в компанії кращих гравців в світі.

Усього було знято сім сезонів, після чого в 2011 році шоу було закрито. Жодне подальше покерне шоу не отримало такої популярності, як High Stakes Poker. І через майже десять років його вирішили відродити в тому ж форматі, до якого звикли гравці.

Права на High Stakes Poker викупив транслятор PokerGO, який вже відзняв цілий сезон, і готується показати пілотний випуск 16 грудня, а за столи повернутися знайомі персонажі - Том Двані, Філ Айві, Філ Хельмут, а також більш молоді гравці, які виросли на цьому шоу і вже грають на професійному рівні.

Якщо сучасний формат сподобається гравцям, то PokerGO продовжить знімати нові випуски, залучаючи найвідоміших гравців.

Віталій Петровський Джерело: poker.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Інші види | 08 травня 2024, 22:23 0

У Кишиневі відбувся матч 2-го туру чемпіонату Європи 2024