Ентоні Джошуа - Кубрат Пулєв: прогноз на бій Олександра Ліхтера

Спеціаліст зробив прогноз на чемпіонський бій у надважкій вазі

Відомий український тренер Олександр Ліхтер зробив прогноз на бій Ентоні Джошуа - Кубрат Пулєв.

«Єдиний шанс Пулєва - бити назустріч. Йому потрібно провести бій на зустрічних курсах, це особлива фішка Пулєва. Для цього йому треба ризикувати, і я думаю, що він буде готовий це робити. Завдання ризиковане, можна і впасти, але, тим не менш, є шанс дістати суперника.

Якщо і намагатися виграти на ногах, то потрібно знайти безпечний підхід до Джошуа,з виходом на фланг. Якщо згадувати бій Пулєва проти Кличка в 2014 році, то на початку у Кличка були проблеми. З джеба на джеб Пулєв його діставав. Володимиру було не так просто, як усім здавалося, він пропускав удари. Потім він перебудувався в середині бою. Думаю, Кличко дав Джошуа пораду, як не варто стартувати. Напевно, сказав ще й про свою помилку в старті, через яку пропускав удари. Пулєв бив з ухилом, з лівої на ліву.

Більш конкретно нам зараз сказати важко, тому що ми відчуваємо нестачу інформації з табору одного та іншого боксера. Тому, ми можемо зробити якісь висновки з попередніх боїв», - сказав Ліхтер.

Бій Джошуа - Пулєв відбудеться 12-го грудня.
_______________________________________________________________________________________

Олександр Ліхтер - досвідчений український тренер з боксу. Працював з Аліною Шатерніковою і Автанділом Хурцидзе. Зараз є наставником чемпіона світу WBC серед молоді у другій середній вазі Петра Іванова.

Олександр Ліхтер Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Хокей | 27 квітня 2024, 12:15 5

Команда Дмитра Христича спробує вийти до Дивізіону 1A