Артем МІЛЕВСЬКИЙ: «Телефонує Суркіс: «Я вас на*** в ліс вивезу»

Екс-футболіст «Динамо» розповів, як давав хабаря співробітникам правоохоронних органів

Колишній нападник «Динамо» Артем Мілевський розповів, як перед фіналом Кубка України-2008, в якому кияни зазнали поразки від «Шахтаря» (0:2), загуляв з другом-одноклубником Олександром Алієвим.

«Було 4-5 днів вихідних перед фіналом Кубка. Вийшло так, що загуляли, але несильно. «Мусори» заклали. Зараз вони поліцейські. Вони нас зупинили близько 12 години ночі. Ми домовилися. Тоді було 200 доларів з кожної машини. Ми закрили касу, кажу Алієву: «Погнали додому, Кубок через 4 дні, треба готуватися».

Поліцейські вранці здали Суркісу нас. Гроші взяли, а потім ще й подзвонили. На базі в кімнаті телефон, у мене він рідко дзвонить. З'єднують, і тут понеслося: «Пі***аc, я вас на**й в ліс вивезу. Де цей твій майстер, не піднімає, я йому теж дзвоню, б***ь. Штраф, «бабки» мені в кишеню».

Приїжджаємо на матч. А Сьомін, схоже, до кінця не знав, він Алієва ставить до складу, я на заміну. Думаю, що треба чимось допомогти, рятувати. Але 0:2 вже не врятуєш, там ще така банда була у «Шахтаря». А потім мене Сьомін кличе, каже: «Міняй, б***ь, свого друга».

Завершився матч, заходимо в роздягальню, сидимо з ним поруч. Суркіс залітає, каже, що з нас по 50 тисяч. Сьомін злий, говорить, що ми закінчили, грати більше не будемо...» - розповів Мілевський.

Дивіться також: ВІДЕО. «Михалич, гроші хоч дасте пацанам?» Як Міля поговорив з Суркісом

Денис Шаховець Джерело: Бомбардир
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 22 травня 2024, 02:10 0

Мирон Маркевич хоче отримати Сватка, Сарапія та Рубчинського

Коментарі