Антоніо КОНТЕ: «Дуже дивно, що ми не забили Шахтарю протягом 180 хвилин»

Наставник «Інтера» вважає, що українська команда грала добре, але їй трохи пощастило

Головний тренер «Інтера» Антоніо Конте підбив підсумки нічиєї з донецьким «Шахтарем» (0:0) у поєдинку 6-го туру групового етапу Ліги чемпіонів.

- Наскільки несподіваним для вас було те, що «Шахтар» зіграв у три центральні захисники за всіх своїх проблем в обороні? Як це вплинуло на результат?
- «Шахтар» провів матч у захисті. Для мене дуже дивно, що ми не забили їм протягом 180 хвилин. Суперникові пощастило в цьому плані. Я вважаю, що їхній воротар провів відмінний поєдинок. «Шахтар» зіграв так само в Києві. Торік з «Аталантою» вони були значно впевненішими в атаці, а зараз закрились, аби не пропустити. Неприємно, що ми не забили, мали нагоди для цього, як і в Києві. «Шахтарю» пощастило, проте вони справді добре грали. Їхній воротар зіграв чудово.

- Ви проводите багато матчів один за одним. На вашу думку, п'ять замін - гарна стратегія на майбутнє або, навпаки, необхідність робити стільки змін упливає на гру?
- Я випустив Перішича після 65-ї хвилини на фланг, трохи згодом Санчеса, і ми мали трьох нападників. Для перемоги забракло лише одного голу. Не розумію, проте поважаю запитання, яке ви мені поставили. Можливо, вам хотілося б бути на місці тренера.

- Ви не вийшли ані до Ліги Європи, ані до Ліги чемпіонів, однак у Серії А «Інтер» грає досить добре. Наразі є нагода змістити всі акценти на чемпіонат і продовжити серію позитивних результатів?
- Ми не знали, які проблеми стануться з нами цього сезону. Слід усе перетравити, в тому числі цей матч, і почати наново. Так, уже необхідно думати про найближчий поєдинок із «Кальярі».

Михайло Шаповалов Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 травня 2024, 16:44 0

Лучано Спаллетті викликав 30 гравців

Коментарі