Луїш КАШТРУ: «Шахтар - головна сенсація нашої групи»

Наставник «Шахтаря» - про боротьбу в Групі В Ліги чемпіонів

Головний тренер «Шахтаря» Луїш Каштру відповів на питання про те, хто з учасників Групи В нинішньої Ліги чемпіонів став головною сенсацією:

«Коли проходило жеребкування, не ми, тренери, і навіть не футболісти, робили прогнози. Але в футбольному світі люблять такі речі. Коли формується така група, як, наприклад, наша, всі починають робити підрахунки і прогнози.

У підсумку все приходять до висновку, що сумарна вартість «Реала» - 800 млн євро, «Інтера» - 680, «Боруссії» - 350, а «Шахтаря» - 150. Звичайно ж, футбольний світ відразу шукає фаворита групи. І дуже швидко «Шахтар» був відправлений на останнє місце.

Ми відмовляємося від статусу команди, яка нікуди не пройде. Тому ми з останніх сил боремося до кінця. Так що, з огляду на вартості команд і той факт, що ми не входимо в топ-5 ліг, «Шахтар» - найбільша сенсація.

Хоча я розумію, що для багатьох 0:10 проти «Боруссії» - вирішальний фактор, щоб не зробити про нашу команду позитивний висновок. Але правда футболу в тому, що 0:1 і 0:10 в футболі - одне і те ж. Це просто поразки».

Сьогодні «Шахтар» в останньому турі групового етапу Ліги чемпіонів на виїзді зіграє з «Інтером».

Олег Дідух Джерело: Football.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 19 травня 2024, 01:21 7

Поєдинок за абсолют пройде ввечері 18 травня у саудівському Ер-Ріяді

Коментарі