Олександр ЧИЖЕВСЬКИЙ: «Шахтар може не програти Інтеру»

У «горнянков» є шанси ще раз голосно заявити про себе в Європі, вважає фахівець

Екс-гравець «Шахтаря» Олександр Чижевський поділився очікуваннями від поєдинку 6-го туру групового етапу Ліги чемпіонів «Інтер» - «Шахтар».

«Потрібно віддати належне рульовому «Шахтаря» Луішу Каштру, який після двох розгромних поразок від німецької «Боруссії» зберіг холоднокровність, обравши правильну тактику в матчі зі знаменитим «Реалом». «Гірники», перш за все, подбали про надійність оборони, вміле підстрахування, і терпляче чекали свого часу у чужих воріт. І таки дочекалися, двічі змушуючи іспанського гранда капітулювати, повернувши інтригу в боротьбу за путівки до плей-оф.

Тепер, щоб продовжити навесні виступати в єврокубках, «Шахтарю» завтра потрібно не програти в Мілані. Чи реально це? Відповім ствердно. Адже, якщо відверто, то мало хто вірив, що «Шахтар» двічі обіграє «Реал», але ж це ж сталося.

На мій погляд, «гірники» мають всі шанси ще раз голосно заявити про себе в Європі. Думаю, що в Мілані Луїш Каштру знову зробить ставку на гру від оборони, адже діяти з «Інтером» у відкриту загрожує великими неприємностями, беручи до уваги високу майстерність нападників італійців Ромелу Лукаку і Лаутаро Мартінеса. А ось щільно граючи з ними на підступах до свого штрафного майданчика, при вмілому підстрахуванні, можна різко знизити ефективність їхнього атакувального потенціалу. У тому, що футболісти «Шахтаря» будуть гостро вибігати зі своєї половини поля, я не сумніваюся, як і в тому, що гольових моментів біля воріт «Інтера» буде більш ніж достатньо. Важливо тільки, щоб в Мілані не виникло проблем з реалізацією», - зазначив Чижевський.

Поєдинок групового раунду Ліги чемпіонів «Інтер» - «Шахтар» розпочнеться 9-го грудня о 22:00.

Михайло Шаповалов Джерело: Metaratings
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 21:55 6

Мадридці цікавляться Алексісом Макаллістером

Коментарі