ДЕНТІНЬО: «Це буде вкрай складний поєдинок»

Форвард «Шахтаря» – про майбутній матч з «Інтером»

Форвард «Шахтаря» Дентіньо розповів про самопочуття після перенесеної травми й готовність до поєдинку Ліги чемпіонів з «Інтером».

- Ти щойно відновився після ушкодження. Як фізичний стан?
- Почуваюся чудово. Звісно, одразу було дуже боляче, довелося потерпіти й подолати певні труднощі, проте зараз уже все відмінно і я готовий допомогти «Шахтарю».

- Зважаючи на травми Жуніора Мораеса та Фернандо, чи готовий вийти в стартовому складі? У нещодавньому матчі з «Реалом» тобі вдалося забити переможний гол - чи готовий засмутити й «Інтер»?
- Я дуже щасливий, що забив тоді у ворота «Реала» і цей м'яч допоміг «Шахтарю» здобути важливу перемогу. Мене завжди засмучують травми партнерів, бажаю хлопцям чимшвидше відновитися. Я проходив через це та знаю, наскільки доводиться складно, проте впевнений, що і Жуніор, і Фернандо повернуться ще сильнішими.

- Який настрій на поєдинок з «Інтером», у якому вирішиться доля виходу з групи Ліги чемпіонів?
- Це буде надскладний поєдинок, адже «Інтер» - дуже кваліфікована команда. Але й «Шахтар» підготовлений і має майстерність та силу, щоб домогтися гарного результату.

- Протягом останніх пів року «Шахтар» уже втретє зустрінеться з «Інтером». Аби перемогти, необхідно забивати. Ви знаєте, що потрібно змінити в грі команди?
- Нам слід додати в реалізації своїх моментів. Ми вже чудово знаємо «Інтер». Попереду велика гра, й «Шахтар» намагатиметься зробити все, щоб перемогти. Будемо цілковито зосередженими, аби забити голи та пройти далі. Для нас це дуже важливо.

Матч «Інтер» - «Шахтар» відбудеться в середу, 9 грудня. Початок о 22:00 за Києвом.

Денис Шаховець Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Бокс | 25 травня 2024, 07:29 0

Френк Воррен висловився про перспективи