Мірча ЛУЧЕСКУ: «Задоволений виходом Динамо в євровесну»

Наставник киян прокоментував перемогу в матчі Ліги чемпіонів

Тренер «Динамо» Київ Мірча Луческу прокоментував перемогу 1:0 над «Ференцварошем» в Лізі чемпіонів і вихід в Лігу Європи.

«Настрій? Дуже задоволений тим, що ми вийшли в євровесну. Грали проти хорошої команди, яка була мотивованою і хотіла виграти. Головне, що є перемога, я задоволений цим. Потрібно було добре грати в обороні, щоб не пропускати контратаки. У них є швидкі гравці, здатні гостро зіграти. У перерві сказав хлопцям, що потрібно бути більш активними в атаці».

«Ліга чемпіонів? Ми грали проти «Ювентуса» і «Барселони», було мало шансів зараз. Спочатку знав, що будемо з «Ференцварошем» боротися за Лігу Європи. Поки важко змагатися з «Барселоною» і «Ювентусом». У нас були непогані відрізки з каталонцями і туринцями, але не завершували свою справу».

«Посилення перед євровесною? Ми проробили гарну роботу в цьому році. У нас перше місце в УПЛ, перемога в Суперкубку, вихід в Лігу Європи, зіграли в Лізі чемпіонів. Мені приємно, що нинішня команда прогресує, молоді гравці ростуть», - сказав Луческу в коментарі Футбол 1.

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 16 травня 2024, 17:00 120

На українську збірну чекають три контрольні зустрічі

Коментарі