МАРКЕВИЧ: «Для нас не має значення, з ким грати - Динамо або Шахтарем»

Наставник «Маріуполя» Остап Маркевич запевняє, що на обох грандів однаковий настрій

Головний тренер «Маріуполя» Остап Маркевич прокоментував поразку 1:2 в матчі УПЛ проти «Динамо» Київ.

- Вважаю, що обидві команди продемонстрували хорошу гру. Звичайно, ми хотіли трохи змістовнішого футболу в плані роботи з м'ячем, але ми розуміємо, що треба зважати на складну для нас ситуацію - багато гравців сьогодні не змогли нам допомогти, і таку ротацію, яку на сьогодні може собі дозволити «Динамо», ми зробити не можемо. Але вважаю, що ми сьогодні непогано боролися, зважаючи на те, що у нашому складі багато молодих хлопців, яким не вистачає досвіду, яким потрібен час для того аби конкурувати з такою командою, як «Динамо». Цього часу у нас нажаль поки що було обмаль, ми працюємо тільки чотири місяці з командою. Попереду збори, у нас ще є багато роботи, будемо працювати.

- Сьогодні ваша команда грала дуже самовіддано, гравці боролися за кожен мяч на кожному клаптику поля. Чому такий футбол у виконанні «Маріуполя» завжди можна побачити в матчах проти «Динамо», а проти «Шахтаря» команда грає в зовсім інший футбол?

- Для нас немає жодного значення, проти кого грати. Єдина відмінність в іграх з «Шахтарем» у порівнянні з матчами проти «Динамо» - це те, що ми не можемо задіяти велику кількість орендованих у «гірників» гравців. Повірте, поки я буду в команді, нікому не буде жодних привілеїв.

Іван Зінченко Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 07:33 6

Український воротар готовий продовжити контракт з «Реалом»

Коментарі