Динамо повернеться до варіанту з Маркао. На цьому наполягає Луческу

Румунський фахівець дуже хоче бачити 24-річного бразильського бека в Києві

Київське «Динамо» в січні зробить ще одну спробу домовитися з «Галатасараєм» щодо трансферу 24-річного бразильського центрального захисника Маркао.

У послугах цього футболіста особисто дуже зацікавлений головний тренер «біло-синіх» Мірча Луческу, який тривалий час спостерігав за гравцем, а ще зібрав чимало звітів по іграх Маркао, в яких бразилець характеризується виключно позитивно.

Керівництво «Галатасарая» знає про інтерес «Динамо» до Маркао, але не готове відпустити його дешевше, ніж 15 мільйонів євро.

Відзначається, що якщо позначена сума не буде запропонована стамбульцям у січні, то вони віддадуть перевагу збереженню Маркао до кінця сезону, щоб потім отримати можливість продати бразильця за вигіднішою ціною.

Нагадаємо, ще в липні повідомлялося про те, що «Динамо» було готове заплатити за Маркао 8 мільйонів євро, але за місяць президент київського клубу Ігор Суркіс спростував інтерес «біло-синіх» до цього футболіста.

Також напередодні в ЗМІ з'явилася інформація про однозначно прийняте рішення в керівництві «Динамо» про необхідність в січні покупки центрального захисника.

Олексій Сливченко Джерело: Bursa Hakimiyet
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 03 травня 2024, 01:59 0

2 травня 2012 року Папісс Сіссе неймовірним ударом у дотик перекинув Петра Чеха

Коментарі