ФОТО. Пафос надсилав факс на 4 млн по Лінкольну, який цікавить Динамо

Кіпрський клуб дійсно зацікавлений в бразильському нападнику

Кіпрський «Пафос», який нині тренує українець Дмитро Михайленко, дійсно виявляє інтерес до 19-річного форварда «Фламенго» Лінкольна.

За інформацією журналіста Вене Касагранде, влітку «Пафос» надсилав «Фламенго» факс з трансферною пропозицією на Лінкольна. Кіпріоти були готові підписати нападника за 4 мільйони доларів, але спершу просили, щоб футболіст пройшов перегляд у клубі.

У підсумку угода не відбулася, а буквально в останній момент на горизонті виник варіант з «Динамо», яке не встигло фіналізувати трансфер до закриття вікна.

Нині «Пафос» зберігає інтерес до Лінкольна і готовий заплатити за футболіста ті ж 4 мільйони доларів, що і влітку, проте сам форвард поки геть відмовляється від переїзду на Кіпр. Відзначається, що з цієї причини «Фламенго» навіть заслав гравця в молодіжну команду, де Лінкольн відмовляється тренуватися, чим ще більше ускладнює конфліктну ситуацію з клубом.

Крім «Пафоса» та «Динамо» інтерес до Лінкольна також проявляють іспанська «Альмерія», російський «Сочі», бельгійський «Мускрон», французький «Нант» і неназваний клуб зі структури City Football Group.

«Фламенго» дуже зацікавлений у продажу Лінкольна, тому що не бачить перспектив у цього гравця в команді, і хоче реінвестувати отримані від трансферу кошти в інші проекти. Сам форвард також не проти покинути команду, але разом з агентами нині вичікує найбільш вигідний з усіх боків варіант.

Раніше повідомлялося, що «Динамо» буде готове повернутися до переговорів по Лінкольну тільки в разі кваліфікації до плей-оф Ліги Європи.

Олексій Сливченко Джерело: Twitter
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 23 травня 2024, 00:55 9

Римський клуб отримає путівку в Лігу чемпіонів, якщо Аталанта фінішує 5-ю

Коментарі