Денисов розповів, чому Футбол 1 втратив права на єврокубки

Лігу чемпіонів і Лігу Європи буде показувати MEGOGO

Генеральний директор каналів Футбол 1/2/3 Олександр Денисов розповів, чому Лігу чемпіонів, Лігу Європи і Лігу конференцій з наступного сезону буде показувати сервіс Megogo.

«Ми про результати тендеру знали з 20-го листопада. Знали, що тендер не виграли. Переможець оголосить себе офіційно після того, як підпише папери з УЄФА. Тендер виграв сервіс Megogo, права вступають в силу з літа 2021 року. Чому так сталося? Ситуація не виглядає так, що ми грубо помилилися або прорахувалися. Не було фатальної помилки в заявці і в нашій ціні. Ми підходили до тендеру зі стриманим оптимізмом і розумінням того, що те, що потрібно було вивалити на стіл УЄФА, ми таким шляхом йти не готові. Так не піде».

«З літа ми не правовласники. Але це не означає, що ми точно не будемо показувати єврокубки. Чи будемо ми домовлятися з Megogo? Подивимося, будемо домовлятися. Megogo потрібні наші канали, адже ми транслюємо Євро-2020, ми транслюємо УПЛ. А нам потрібен Megogo, тому що у них буде Ліга чемпіонів. У них є щось, що цікаво нам, і навпаки. Так що будемо обговорювати з ними співпрацю по контенту. І тоді буде ясно, як з літа 2021 року в Україні покажуть єврокубки».

«Ситуація з правами циклічна. Ніколи такого немає, що хтось назавжди придбав або втратив права. Скоро цикл на нові сезони АПЛ, інші тендери», - розповів Денисов в своїй авторській передачі Денисов Time.

Іван Зінченко Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 30 квітня 2024, 12:00 8

26–29 квітня відбулися матчі 33-го туру чемпіонату Іспанії 2023/24

Коментарі