Мирон МАРКЕВИЧ: «Без нових досвідчених гравців результату в Динамо не буде»

Експерт висловився про поразку киян у матчі з «Ювентусом»

Глава комітету національних збірних УАФ Мирон Маркевич прокоментував велику поразку київського «Динамо» в матчі проти «Ювентуса» (0:3).

«3:0 - це очікуваний результат, який говорить за себе. Зараз ми маємо такий рівень. Можливо, якби забив Циганков, все було б по-іншому. Потрібно, щоб молодь набиралася досвіду і далі підсилити команду, щоб хоча б якісь очки відбирати у грандів, бо до гри й так вже було все зрозуміло.

«Ювентус» і «Динамо» - дві різні команди. В киян багато молоді. У колективів різний клас - нічого й говорити.

Вважаю, що суддівство матчу з «Ювентусом» мало б бути кращим. В моменті із Вербичем можна було вказувати «на точку». Переглянути момент із голом Роналду теж могли б - провести лінію.

Всі зіграли на своєму рівні. Надіємось, що команда буде прибавляти. Грати проти футболістів такого рівня - непросто. Думаю, наступного року у динамівців це вийде краще. Зіграти по два матчі з «Барселоною» і «Ювентусом» - величезний досвід.

У «Динамо» брак із нападниками, тому з «Ференцварошем» потрібно будувати гру на контратаках, мені так здається. Надіємось, що все вийде у киян. А взимку потрібно підписати кількох досвідчених гравців. Біля них і молодь швидше буде рости. Без того результатів не буде», - сказав Маркевич.

Максим Гаптар Джерело: 1927.kiev.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 19:43 17

Михайло відіграв 76 хвилин проти «Вест Гема»

Коментарі