Йожеф САБО: «Роналду боявся травму отримати, але все одно забив Динамо»

Фахівець вважає, що кияни дуже слабо зіграли проти «Ювентуса»

Екс-наставник київського «Динамо» Йожеф Сабо поділився думкою про поразку своєї колишньої команди від туринського «Ювентуса» (0:3) у вчорашньому виїзному матчі 5-го туру групового турніру Ліги чемпіонів.

- На жаль, такий результат і очікувався. Складно динамівцям розраховувати на успіх у виїзному поєдинку з «Ювентусом», нічого не поробиш... Якщо в першому таймі «Динамо» зіграло більш-менш нормально, і навіть на рівних діяло з господарями поля, впевнено контролюючи м'яч, то після перерви незрозуміло, що сталося з киянами.

- Склалося враження, що динамівці у другому таймі проявили зайву повагу до іменитого суперника, злякавшись своєї ж сміливості в першій половині гри.
-«Динамо» після перерви зіграло набагато гірше. Був різкий контраст з першим таймом... Після третього пропущеного м'яча, кияни стали діяти вже розкуто, не особливо дбаючи про оборону, та й «Ювентус», який зробив кілька замін, з 66-ї хвилини фактично грав собі на втіху.

- Що скажете про склад, обраний Луческу на поєдинок з «Ювентусом»? Чому в запасі залишилися такі виконавці, як Де Пена і Супряга?
- Це тренерське рішення. Думаю, проти «Ференцвароша» вийдуть всі найсильніші, тим більше, що лазарет команди поступово порожніє і багато хлопців вже повернулися в стрій. Шкода тільки, що не всі динамівці ще подолали наслідки зараження коронавірусом, що дуже помітно. Супряга, мені здається, обов'язково вийде з перших хвилин у важливому матчі 6-го туру Ліги чемпіонів.

- Здалося, що настрій «Динамо» на зустріч з «Ювентусом» був далеко не позамежним. Матчі з топ-суперниками напевно виграють тільки по-доброму нахабні і злі команди ...
- Не виключено, що кияни більше думають вже про ключову битву з «Ференцварошем», і навряд чи всерйоз розраховували взяти в Турині не тільки три очки, але навіть один бал. До речі, у «Ювентуса» настрій теж не зашкалював. Італійська команда розуміла проти кого грає... Згадайте тільки, як розслаблено і обережно діяв протягом усіх 90 хвилин Кріштіану Роналду. Боявся травму отримати. Але навіть за такої гри гол забити він зумів.

Володимир Клепач Джерело: Footboom
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 06 травня 2024, 16:46 215

Команда Юрія Максимова перемогла вперше за останні п'ять матчів