Руслан КОСТИШИН: «Не було на полі розгільдяйства»

Наставник Колосу про Кубок України

Головний тренер «Колоса» Руслан Костишин підбив підсумки матчу 1/8-ої фіналу Кубку України «Нива» (В) 0-4 «Колос»:

«Хочу похвалити хлопців за правильне відношення до суперників, вони проявили повагу до команди «Нива», і тому не було на полі розгільдяйства. І завдяки цьому ми здобули переконливу перемогу. Я розумію, що клас у нас був вищим, але головне, що вони віднеслися з повагою до суперника.

Коваль і Мораренко проявляють себе у «Колосі» U-21, і ми постійно за ними дивимося. Стас Мораренко постійно з основою тренується. А Стас Коваль своєю роботою у дублі доводить, що ми повинні на ігри першої команди його долучати.

Матія Ром - це підписання на майбутнє. Він грав з чистого листа сьогодні. І на захист він дуже добре зіграв, якісно. В передачах у нього не було браку, проте, хотілося, щоб він гостріше грав на атаку.

Я не думаю, що ця перемога має пряме відношення до наступної гри у чемпіонаті. Хоча, звісно, в плані атмосфери в колективі, це добре. Ну ви уявляєте, якщо б ми сьогодні начудили? Ми не мали права сьогодні зіграти по-іншому. Ми могли зіграти по-різному. І я дуже задоволений, як вони віднеслися з повагою до «Ниви». Коли ти поважаєш суперника, то ти переконливо виглядаєш, якщо ти вище за класом», - відзначив керманич «Колоса».

Віталій Петровський Джерело: ФК Колос
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 06:35 6

1 травня «Боруссія Д» обіграла парижан 1:0 у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів