Зінедін ЗІДАН: «Реал не заслуговував поразки від Шахтаря»

Наставник «Реала» дав прес-конференцію після матчу ЛЧ проти «Шахтаря»

Головний тренер «Реала» Зінедін Зідан дав прес-конференцію після поєдинку 5-го туру Ліги чемпіонів проти «Шахтаря» (0:2):

- Яке пояснення цій поразці? Чи думали ви про відставку?

- Ні, звичайно, не думав. Йдемо далі. Був хороший перший тайм, в якому ми заслуговували забити хоча б один гол. Були різні моменти, штанги. Ми грали на чужій половині, добре пресингували, але вони забили перший гол, і для нас це виявилося дійсно згубно.

- Ви завжди виходили з непростих ситуацій. Це найскладніша з тих, що була у вас в клубі?

- Завжди були складні моменти. Ми повинні йти вперед. Цей матч був як фінал, і ми прекрасно до нього підготувалися. Провели хороший перший тайм, але потім трохи не вистачило. У нас залишився ще один поєдинок. Рухаємося далі.

- Чи є у вас сили, щоб йти далі і виходити з цієї ситуації?

- Так є. Ми будемо віддаватися повністю - і я, і гравці. У чемпіонаті ми не заслуговували на перемогу в останньому турі, а зараз, думаю, заслуговували, бо провели хороший перший тайм. Це футбол: в складних ситуаціях потрібно допомагати один одному і йти вперед.

- Хороший матч, але за останній місяць багато поразок: «Валенсія», «Алавес», зараз... Просто невезіння і деякі помилки чи ви бачите, що є проблеми в грі?

- Не було ніяких проблем. Ми добре пресингували, атакували і створювали моменти. Немає проблеми в самій грі. Нам дуже складно забити перший гол. Будемо працювати, щоб покінчити з невдачею.

- Ви тепер вже не залежите від себе. Чи вірите, що можете виграти і пройти далі?

- Так, звичайно, момент складний, але потрібно проявити характер. Ми не заслуговували на поразку. Важливо дивитися на наступний матч і вигравати.

Микола Степанюк Джерело: ФК Шахтар Донецьк
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 24 травня 2024, 06:30 0

Аталанта має фінішувати 5-ю у Серії A, а у фіналі ЛЧ потрібна перемога Боруссії Д

Коментарі