Атлетіко упустив перемогу над Баварією і не зміг достроково вийти в плей-оф

Пенальті від Томаса Мюллера залишив інтригу в групі A

Ось і пройшов ще один ігровий день Ліги чемпіонів. Підопічні Дієго Сімеоне того вечора мали усі карти в своїх руках, адже Ханс-Дітер Флік випустив на поле не найоптимальніший склад, а найбільш значущі гравці в особі Мануеля Нойєра і Роберта Левандовського і зовсім не полетіли до Іспанії. Однак «Атлетіко» не зміг скористатися ситуацiєю, «матрацники» досить мляво атакували, а їхній гол в середині першого тайму так і залишився єдиним у ворота суперникiв.

«Баварія» теж продемонструвала не кращий футбол, і також у «зірок півдня» не клеїлася гра в атаці, за всю зустрiч команда завдала лише сім ударів в бік воріт. А врятував діючих чемпіонів Томас Мюллер, якого Флік використовував в якості туза в рукаві. Німецький нападник зміг качнути оборону і змусити Феліпе сфолити в штрафної, Тюрпен тут же призначив одинадцятиметровий, який холоднокровно виконав Мюллер.

Відзначимо цікавий факт, що «Баварія» не змогла продовжити свою п'ятнадцатиматчеву серію перемог, але ж саме «Атлетіко» належить рекорд за кількістю виграних поспіль матчів у єврокубках.

Ліга чемпіонів. Груповий етап. Тур 5.

«Атлетіко» - «Баварія» - 1:1

Фелікс (26) - Мюллер (86, пенальтi)

Сарр (43)

«Атлетіко»: Облак, Тріпп'єр, Савич, Хіменес (Феліпе, 68), Ермосо, Льоренте, Сауль, Коке, Карраско (Лоді, 87), Корреа (Еррера, 80), Жоау Фелікс (Лемар, 87).

Запас: Валера, Вітол, Грбіч, Санабрія, Сан-Роман, Торрейра, Шапоніч.

«Баварія»: Нубель, Сарр (Річардс, 62), Зюле, Аррей-Мбi (Гнабрі, 62), Ернандес, Мартінес (Мюллер, 62), Алаба, Сані, Мусіала (Штiллер, 76), Коста, Шупо-Мотін.

Запас: Шнеллер, Заісер, Боатенг, Зіркзее, Коман, Павар, Хофманн.

Арбітр: Клеман Тюрпен (Фра)

Стадіон: «Ванда Метрополітано» (Мадрид)

АТЛЕТIКО - БАВАРIЯ - ТЕКСТОВА ТРАНСЛЯЦIЯ МАТЧУ

Джерело Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 28 вересня 2024, 19:46 11

Михайло з'явився на полі на 71-й хвилині