Головний тренер Гірника-Спорт: «Команди не буде, відмовили у фінансуванні»

Ігор Жабченко підтвердив сумну звістку

Головний тренер команди «Гірник-Спорт» Ігор Жабченко офіційно підтвердив інформацію про те, що команда Першої ліги припиняє існування.

Справа в тому, що Полтавський ГЗК (гірничо-збагачувальний комбінат), що опікувався клубом всі ці роки, відмовив у фінансуванні.

«У мене просто немає слів, одні емоції. Ну як же так ?! Ніщо, як то кажуть, не віщувало біди - і тут на тобі, як грім серед ясного неба: команди не буде, комбінат відмовляє в подальшому фінансуванні.

Хлопцям вже видали документи на руки, розбіжаться хто куди. Дуже шкода... Навіть якщо уявити, що через місяць-другий ситуація зміниться, і зверху надійде вказівка ​​в спішному порядку збирати гравців, «Гірника-Спорт», яким він був, уже не буде.

Чи шкода мені витраченого часу і сил? Звичайно, шкода! Ця команда була моїм дітищем, я в неї душу і всі сили вклав, кинув Київ, приїхав у Горішні Плавні. Та я схуд за цей час на 15 кг! Скільки емоцій було віддано...

А у нас забрали мрію, роботу, улюблену команду. Тільки тому, що комусь там, напевно, щось не подобається. Може, їм не подобається Жабченко? Може, тому що я не граю в жодні контори?.. У мене інші принципи - життєві і професійні.

Комбінат відмовив клубу у фінансуванні. Найсмішніше, що працює він прекрасно, як годинник. А команда йому не потрібна. Мені от цікаво, Костянтин Валентинович Жеваго взагалі в курсі того, що відбувається? Знає про те, що «Гірник-Спорт» у передодні свого 26-річчя знищений?», - сказав Жабченко.

«Гірник-Спорт» завершив першу частину сезону на четвертому місці Першої ліги, набравши 26 очок в 15 зіграних матчах. Команда з Горішніх Плавнів поступається лідеру першості «Агробізнесу» п'ятьма очками.

Володимир Клепач Джерело: Footboom
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 01 травня 2024, 07:26 0

«Реал» зіграв унічию з мюнхенською командою на «Альянц-Арені» з рахунком 2:2

Коментарі