Юхим КОНОПЛЯ: «Скасування мого гола - це якась повна маячня»

Захисник «Десни» вважає, що так робити не можна

Захисник «Десни» Юхим Конопля прокоментував результат матчу 11-го туру УПЛ з «Колосом» (1:1). Нагадаємо, у другому таймі арбітр відмінив гол Юхима після перегляду ВАР.

«Скасований гол? Я вважаю божевіллям скасовувати гол через момент, який був за 90 метрів від інших воріт і м'яч вже пройшов трьох або чотирьох гравців - це просто якась повна маячня. Гаразд, пенальті - була рука і в одному випадку, і в другому, але скасовувати чистий гол, чистий вихід сам на сам через те, що десь в боротьбі м'яч відскочив комусь в руку... Я не розумію, як таке можна судити.

Забитий м'яч? Я прийняв м'яч, подивився - нікого не було, закрив очі і вдарив. Але сенсу від цього голу немає, все одно скасували.

Нічия - результат не закономірний. Ми грали краще за «Колос», у них взагалі не було моментів, у другому таймі було кілька дальніх ударів. «Колосу» було легше за нічийного рахунку, вони відстояли, добре вибігали в контратаки. «Колос» добре грав в обороні, було важко їх пройти, особливо в першому таймі, вони дуже здорово переміщувалися. В атаці вони не сильно здивували, а в обороні вони були сильні.

У мене ще був один момент, але я погано вдарив, потрібно, звичайно, забивати в таких моментах», - сказав Конопля.

Момент зі скасованим голом - з 0:24

Володимир Клепач Джерело: Футбол 1/2/3
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 12:21 7

Наставник може не допрацювати до кінця сезону

Коментарі