Луїш КАШТРУ: «Різниця в 4 м'ячі не відображає того, що було на полі»

Головний тренер донецького «Шахтаря» - про поразку «Боруссії» з Менхенгладбаха

Наставник донецького «Шахтаря» Луїш Каштру прокоментував розгромну поразку від «Боруссії» з Менхенгладбаха в матчі четвертого туру Ліги чемпіонів (0:4).

- У першій грі, без жодних сумнівів, «Боруссія» була кращою за нас і заслужила різницю в 6 м'ячів. У першому матчі ми не існували на полі, але я не буду знову повторюватися і аналізувати попередній поєдинок.

У цьому матчі було інакше. Так, були певні крихкості в обороні з нашого боку, особливо при стандартних положеннях: кутові і штрафні з флангів. Але в цій грі у нас було 53% володіння м'ячем, більше кутових, на 37 атак більше, ніж у «Боруссії». Небезпечних атак було 38-38. Тут більш збалансована гра. «Боруссія» шість разів вдарила по нашим воротам, і забила чотири м'ячі. Можливо, нам не вистачило завершення атак. Але чи відображає різниця в чотири м'ячі цю гру - ні. Різниця в 6 голів в першому матчі - так, там було справедливо, сьогодні в 4 - ні.

- Який рахунок, на вашу думку, був би справедливим?
- «Боруссія» змогла створити більше моментів, була більш ефективна. Результат завжди відображає те, якою була гра, скільки було забито і скільки пропущено. Зараз не буду говорити, заслуженою або незаслуженою була перемога суперника. Футбол - це голи і рахунок, який ми бачимо на табло в кінці. 4:0 - «Боруссія» сьогодні перемогла, перемогла впевнено. Я повинен визнати слабкі сторони, які у нас були, особливо при грі під час стандартних положень. Мабуть, вони були вирішальними для результату гри, - сказав Каштру в ефірі телеканалу «Футбол 2».

Нагадаємо, в третьому турі «Шахтар» пропустив від «Боруссії» шість сухих м'ячів.

Володимир Клепач Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 05 травня 2024, 22:16 6

«Сині» розгромили «Вест Гем» з рахунком 5:0

Коментарі