Микола ШАПАРЕНКО: «Грай Мессі, Динамо мало б більше шансів»

Хавбек київської команди поділився враженнями про розгром від «Барселони» (0:4)

Півзахисник «Динамо» Микола Шапаренко прокоментував поразку від «Барселони» (0:4) у матчі Ліги чемпіонів.

- Який у вас стан після одужання від коронавірусу? Чи були ще в кар'єрі подібні важкі ігри - збоку здалося, що каталонці «возили» вас протягом усього матчу...
- Стан поступово поліпшується, ми працюємо на тренуваннях, щоб набирати кондиції після того, як перехворіли на коронавірус. А що стосується «Барселони», то за каталонців виступають висококласні футболісти, і навіть виходячи на гру другим складом, вони грають на перемогу, що й показали в сьогоднішньому поєдинку.

- Перед грою ваш партнер сказав, що шкодує, що до Києва не приїхав Ліонель Мессі. Як вважаєте, присутність аргентинця, можливо, якось би вплинула на вашу команду, і ми могли б побачити таку ж гру, як на «Камп Ноу»?
- Як на мене, коли Мессі на полі, то на інших футболістів чиниться тиск і вони завжди намагаються знайти пасом саме його, навіть якщо партнер перебуває у вигіднішій позиції. Тому, можливо, у нас знову були б шанси зачепитися за результат, адже «Барселона» з Мессі у складі в тому числі не так добре обороняється, як без нього.

Михайло Шаповалов Джерело: ФК Динамо Київ
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 02 травня 2024, 06:35 6

1 травня «Боруссія Д» обіграла парижан 1:0 у першому матчі 1/2 фіналу Ліги чемпіонів

Коментарі