Едуард ЦИХМЕЙСТРУК: «Швейцарія - Україна? Все повинно вирішитися на полі»

Експерт - про матч Ліги націй, який був скасований

Експерт і відомий в минулому футболіст Едуард Цихмейструк в інтерв'ю Sport.ua поділився думкою з приводу ситуації навколо скасованого матчу Ліги націй Швейцарія - Україна:

- Що можете сказати по матчу Швейцарія - Україна? Який вердикт буде справедливим?
- Справедливий вердикт: все повинно вирішуватися на полі. Це, по-моєму, завжди справедливо. Це спортивний принцип. Його ніхто не відміняв. Але як воно буде? Я навіть не знаю. Зрозуміло, якби в такій ситуації замість України опинилася Німеччина або Іспанія, не думаю, що ми говорили б про якісь інші варіанти. Але, на жаль, як є, так є.

У середу буде розглядатися справа про матч. Вважаю, справедливе рішення в такій ситуації - це спортивний принцип. Чесним рішенням буде - все вирішити на полі. У ситуації форс-мажору можна внести корективи, можна молодь викликати, дати їй шанс зіграти. Я думаю, завжди можна знайти це рішення і придумати для поєдинку будь-яку дату, коли намічені товариські матчі. Ці спаринги можна замінити на офіційний матч, який відкладений.

- Думаєте, може бути варіант з технічною поразкою для України?
- Це найгірший для збірної України варіант. Мені здається, швейцарці не починали б усю цю затію, якби не були впевнені, що не зможуть її реалізувати, так скажемо. Але будемо сподіватися на хороший для нашої збірної сценарій.

Олег Дідух Sport.ua
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 18 травня 2024, 07:33 6

Український воротар готовий продовжити контракт з «Реалом»

Коментарі