ГЛИВИНСЬКИЙ: «Маліновський відчув себе погано ще напередодні ввечері»

Прес-секретар збірної України розповів про події у Швейцарії

Прес-секретар збірної України Олександр Гливинський в бесіді з журналісткою Олександрою Лободою розповів, як хавбек команди Руслан Маліновський захворів на COVID-19 перед матчем Ліги націй проти Швейцарії:

«Тести, які робили за день до матчу зі Швейцарією, показали позитивний результат у Руслана Маліновського. Але ще раніше ввечері він сказав лікареві, що недобре себе почуває, у нього піднялася температура. Він відповідально поставився, поговорив з лікарем, не пішов на вечерю.

Відразу після приїзду з аеропорту в готель він покликав лікаря. Йому вимірювали температуру, вона виявилася підвищеною. Він залишився в номері і на вечерю вже не виходив. Після прильоту він дуже відповідально себе повів.

Такі симптоми були тільки у Руслана. Медики, коли приїхали брати тести, вирішили, що команда зайде в автобус, а потім Руслан вийде з номера, щоб здавати тест. Робили все таким чином, щоб ніхто нікого не заразив, щоб мінімізувати ризики і контакти.

Як показала практика, хлопці здали тести негативні, і тільки у Маліновського був позитивний. Тому ми переконані, що матч треба було проводити».

Микола Степанюк Джерело: Instagram
По темі:
Читайте нас в Telegram

ВАС ЗАЦІКАВИТЬ

Футбол | 07 травня 2024, 06:30 1

У битві аутсайдерів «Верес» здолав «Минай» і залишив зону вильоту

Коментарі